CZN BURAK ADIYLA BİLİNEN BURAK ÖZDEMİR KİMDİR?- WHO IS BURAK ÖZDEMİR KNOWN BY CZN BURAK?


CZN Burak diye bildiğimiz ama gerçek adı Burak Özdemir olan CZN Burak Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray'ın sahibi olan Türk bir şef ve restoran. Türk ve Lübnan tariflerini hazırlama ve sunma tekniği, genellikle doğrudan kameraya gülümseyerek bakarken, onu internette ünlü yaptı.

CZN Burak kimdir ? Kaç yaşındadır ? işte sorularımızın cevabı


         Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde Hatay’da dünyaya geldi. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi. Henüz 25 yaşında olan Burak Özdemir,13 yaşından bu yana babası İsmail Özdemir'in yanında çalışmaya, esnaflık yapmaya başlayan Burak Özdemir, 16 yaşında babasıyla birlikte İstanbul Aksaray'da "Hatay Medeniyetler Sofrası" ismiyle bir dükkan açmış.  Hatay'da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul'da 2011 yılında ilk şubesini açtı. Taksim, Etiler gibi İstanbul’un birçok ilçesinde Şubeleri bulunmakta ve aktif halde çalışmaktadır.





NEDEN CZN İSMİ ?


            Burak Özdemir'in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak'ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro'nun kısaltması olan CZN'yi kullanmayı tercih etti.O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.



HATAY MEDENİYETLER SOFRASI NEREDE VE AĞIRLANAN ÜNLÜ KİŞİLER KİMLER?

       Kısa sürede işini ve iş yerlerini büyüten Czn Burak, şu anda 4 şube ile İstanbul'da hizmet veriyor. Hatay Medeniyet Sofrası şubeleri Taksim ve Etiler gibi "lüks" yerlerde de faaliyete geçmiş durumda. Müşterileri sadece Türk değildir. Yabancı turistlerinde uğrak noktası olan Hatay Medeniyetler Sofrası leziz yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.

        

      CZN Burak'ın "Hatay Medeniyetler Sofrası" mekanına başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sanat ve ünlü camiasından bir çok isim de gidiyor. Merve Boluğur, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ajda Pekkan gibi pek çok isim Hatay Medeniyetler Sofrasında Czn Burak'ın misafiri oldu. 




         CZN Burak, her videosunda "güler yüzüyle" yemeklerini hazırlayıp ortaya mükemmel lezzetler sunuyor. Czn Burak reklamını sosyal medya aracılığıyla paylaştığı "yemek" videolarıyla yapıyor.

12 yorum:

  1. Kameraya bakıp sırıtmasına deli oluyorum ama denk geldiğinde de hipnoz olmuş gibi izliyorum :)) Tam tezatım bu konuda galiba :)

    YanıtlaSil
  2. Bu adam ne kadar güzel işler yaparsa yapsın sırıtışı benim tahammül sınırımı zorluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama o gülüşü tahammül katsayımızı zorlasa bile gülüyoruz :)

      Sil
  3. Çok güzel bir mekan tanıtımı. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Allah yürü ya kulum dedi ve yürüdü

    YanıtlaSil
  5. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  6. Hi dear, your blog is so beautiful. I really like it.
    Follow for follow? I already follow you. Btw I am the new one and I would appreciate it.

    https://salyaves.blogspot.com/

    YanıtlaSil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)