NETFLİX’TE EN ÇOK SEVİLEN DİZİLER- NETFLIX'S MOST LOVED SERIES

Netflix’te ben hiç dizi izlememdim. Amam gündemdeki dizilerden birkaçını insanlara sordum. İnsanların en çok izlediği 5 diziyi sizin için yazmaya karar verdim. 

O halde hepinize iyi okumalar diyorum ve başlıyorum.😊😊😊
  • En çok sevilen ve bu aralar herkesin dilinde olan La Case De Papel.

            Konusunu benim gibi izlemeyen herkes merak etmekte. Dizide bir soygun hikayesi anlatılmakta. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için ekibini toplar. Profesör her biri farklı alanlarda ün yapmış kişileri bir araya getirir ve 5 ay boyunca evde soygun planı yapılır. 5 ayın sonunda soygun planını devreye sokarlar fakat hayatın içerisinde planlamadıkları ayrıntılarla karşı karşıya kalırlar.


  •  Eskilerden gelen fenomenliğiyle Narcos.

            Eski bir dizi olmasına rağmen hala izlenmeye devam etmekte. Pablo Escobar’ın hayatının anlatıldığı ve son yıllarda dizi sektörüne damga vuran harika bir yapım deniyor.
  • Peki Dark ’ı izleyenler?

            Son zamanların en çok izlenen 2. Filmi olmaya aday bir dizi. Almanya’ nın Winden kasabasında geçiyor. Winden kasabası küçük olduğundan herkes birbirini tanımakta. Bu saki ve küçük kasabanın sessizliği Mikkel adında bir çocuğun gizemli bir şekilde kaybolması ile başlar. Mikkel ’in ailesi ve tüm kasabalı halk bu gizemli kaybolmanın atdından tedirginliğin başladığı bir sürece girerler.

  •  Türkçesi Arkadaşlar Yalan Söylemez olan Stranger Things.

         80 ‘li yıllarda koybolan Will adlı çocuğun aranmaya başlamasıyla devam eden bir dizi. Bu aramalarda Will ile ilgili hiçbir ipucuna rastlanmaz. Bu aramalar sırasında gizemli bir kızın ortaya çıkmasıyla olayların akışı iyice değişmeye başlar. Korku, fantezi, gerilim, olağanüstü olaylar ve dram konularıyla dizinin hakkını da vermiyor değil.
  •  Her anı farklı konu Black Mirror.

            Bu dizinin her bölümünde farklı oyuncular, farklı yönetmenler yer almakta. Aynı zamanda her bölümünde farklı bir konu ile karşılaşmaktasınız. Eğer diziyi beğenmiyorsanız izlemek zorunda kalmıyorsunuz ama izlemeyince de kendinizi izlemeli miyim diye sorgulamaya başlıyormuşsunuz diye söylüyorlar. Dünyadaki bütün gerçekleri yüzüne vurmakta usta bir dizi diye tarihe falan geçirmiş izleyen kişiler.



      Evet yaz tatilleri bitti ve artık okullar başlıyor. Kış geliyor. Son tatil zamanlarımızı dizi izleyerek geçirebiliriz mesela. Benden size güzel dizi tavsiyeleri olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler diyorum. Mutlu mutlu son tatil günlerinizi vakitlerinizi güzel ayarlayarak geçirmeniz dileğimle.


İyi seyirler...

12 yorum:

  1. Sherlock'u Netflix'te izlemiştim o da güzeldi. 😊

    YanıtlaSil
  2. Aralarında tek izlediğim Lacasade papel :D diğerlerini'de izleme listeme alsam mı acaba ?

    YanıtlaSil
  3. Bir tek DARK'ı izlemedim diğer hepsini çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  4. En çok izlenen diziler yazısı için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. yakında dark a başlayacağım

    YanıtlaSil
  6. I think it's a beautiful video. I even laughed and thought while watching. It's actually hard to find: D Thank you for that ... It's really been the most interesting video I've ever seen. This has brought me a lot. I've built a considerable relationship, which is great. Actually, thank you. Thank you very much. http://seosal.com

    YanıtlaSil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)