BURAK SEVİNÇ KİMDİR?



Söz dizisinden neden ayrıldı?, Burak Sevinç (fethi yani Avcı) şehit oldu.

Bildiğimiz üzere Fethi, söz dizisinin oyuncusuydu ve geçen hafta  şehit oldu. Peki kim bu ''Fethi'' karakterini canlandıran Burak Sevinç. Bir de benim kalemimden okuyalım...

Star TV'nin sevilen dizisi Söz her pazartesi sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor peki son bölümünde oyundan ayrılan Avcı'yı canlandıran Burak Sevinç kimdir?

     Burak Sevinç , 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Şuanda 34 yaşında ve Koç burcudur. Baba tarafından aslen Zonguldaklı. Üniversite eğitimini  Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Kanun, ut, keman ve gitar çalan Burak Sevinç, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile yaşamıştır.Hem oyuncu hem de müzisyenlik alanında kendini oldukça geliştirmiştir.


     Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç, Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve ''Fethi''karakterini canlandırmaktadır. Fethi Kulaksız karakteriyle, Burak Sevinç’in dizideki Görevi Hafif Silah Uzmanı’dır. Rütbesi Üst çavuştur. Avcı lakaplı Fethi’nin kültürlü, çok okuyan, bu dünyanın içinde ayrıksı duran bir adamdır. Milli şampiyon okçudur. Timin keskin nişancısıdır.
     Burak Sevinç Kurtlar Vadisi dizisi için  dövüş sporu öğrendi ve 1 yılda 16 kilo verdi. Oyuncu ve müzisyen olan Burak Sevinç Enbe Orkestrası’nda da profesyonel müzik hayatına devam eden genç sanatçıdır. 


     Orta derecede İngilizce bilgisine sahip olan oyuncu profesyonel anlamda da spor ile ilgileniyor. Burak Sevinç iyi derecede yüzücüdür. Aynı zamanda basketbol, voleybol ve hentbola da ilgi duyuyor. Eşleri tarafından terkedilmiş 4 kadının hayatının konu alındığı dizide rol alan Birce AkalayEbru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Yıldız Çağrı Atiksoy ekibin çalışma yapısı üzerinde de oldukça etkisi vardır. Dizide Tim anma günü için hazırlanıyor. Sahnede yan yanan omuz omuza plaketlerini alıyorlar. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruluyor. Düşmana gözünü açtırmaya kararlı olan Fethi aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığılıyor. Yere yığılmasının asıl sebebi Dragan. Dragan, Tim’in üstün başarısı ile hezimetlerine bir yenisini ekler. Ama durmaya da niyeti yoktur. B planını yapan Dragan hain bir hamle daha yapıyor. Bu arada Eylem ve Fethi evlenmeye karar veriyorlar. Derya’nın evinde toplanan TİM, onlar için sürpriz bir kutlama organize ediyor. İşte Dragan da bu mutlu anı zehir etmek için planını kuruyor.


Söz dizisinde  sevilen bir karakterdir. 

Burak Sevinç, 1 Ağustos 2015 yılında Şirin Kılavuz ile evlenmiştir.


Burak Sevinç'in yer aldığı diziler: 
  • 2011 – 2012 Babam İçin
  • 2013 Yalan Dünya
  • 2013 Merhaba Hayat
  • 2013 Ben Onu Çok Sevdim
  • 2013 Evli ve Öfkeli
  • 2013 – 2014 Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2015- Evli ve Öfkeli
  • 2017- Söz
Burak Sevinç'in yer aldığı filmler:
  • 2017-Mahalle
  • 2016-Dönerse Senindir

Kaynakça:

9 yorum:

  1. Başka diziye geçmiş olabilir...Teşekkürler bu araştırma yazısı için.

    YanıtlaSil
  2. Yakından tanımış olduk.Tesekkurler canim :)

    YanıtlaSil
  3. Eşini Öykü Karayel sandım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar herkesin merak ettiği bir konuya değinmişsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle valla baktım herkes çıldırıyor :)

      Sil
  5. Dün özette avcı ölmemişti sanki

    YanıtlaSil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)