KİM BU EKİN KOÇ ? - WHO İS EKİN KOÇ ?

Ekin koç Kimdir sorusunun yanıtlarını bu yazı ile vermek istedik. detaylar için okumaya devam edelim.  Beklenen bu aralar fenomen olan dizilerde oynayan Ekin Koç bakın kim ?




 

Gerçek adı İsmet Ekin Koç olan Ekin, 21  Haziran 1992 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'te Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Dizi reytinglerin düşüklüğü nedeniyle 29.bölümde final yaptı.

2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizinin de yayın hayatı kısa oldu. Dizi 8 bölüm sürdü.

2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynayarak ilk beyaz perde tecrübesini yaşadı.  

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır.

Kasım 2015'te Star TV'te yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır. Dizide 26 bölüm yer almıştır.

Ardından BluTV özel dizisi olan 7yüz dizisinin bir bölümünde Pınar Göktaş ile başrolü paylaştı. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. Hazar Ergüçlü ile birlikte rol aldığı bu yapım da 11 bölüm sürdü. BluTV özel dizisi Bozkır’da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmıştır. Yiğit Özşener ile başrolü paylaştığı bu yapımın ikinci sezonu bekleniyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümdür.







     3.sinema filmi olan 
Bizim İçin Şampiyon filminde Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan ile başrolü paylaşmıştır. 

ABD'nin reyting rekortmeni dizilerden Succession dizisinin 9.bölümünde bir iş insanının Kadir isimli danışmanını canlandırdı.

Şimdilerde Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacağı ve Ahmed Sencer'i canlandıracağı Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin hazırlıklarında

 

 

Sinema

2015    Senden Bana Kalan Özgür Arıca Başrol oyuncu
2015    Ali ve Nino    Mehmed Başrol oyuncu
2018    Bizim İçin Şampiyon    Halis Karataş    Başrol oyuncu

Dizi

2013    Sana Bir Sır Vereceğim    Tilki    Başrol oyuncu
2014    Benim Adım Gültepe    Seyfi    Basrol oyuncu
2015-2016    Muhteşem Yüzyıl: Kösem    I. Ahmed    Başrol oyuncu
2017    7 Yüz    Kaan Aykar    Başrol oyuncu
2017-2018    Hayat Sırları    Burak Özer    Başrol oyuncu




Kaynak Yeniçağ: Ekin Koç kimdir nereli ve kaç yaşında?

0 Comments:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)